Home LifestylePersoonlijk Nieuwe website in de lucht

Nieuwe website in de lucht

by sandra
12 comments
NIeuwe website in de lucht

 

YES, MIJN NIEUWE WEBSITE IS IN DE LUCHT

Ik ben zo blij. Het was een heel gepuzzel maar het is mij uiteindelijk gelukt. Afgelopen week heb ik uren en bijna nachten gepuzzeld om het voor elkaar te krijgen. Gelukkig heb ik van een leuke behulpzame collega blogger besabine.com woonachtig in Colombia meer informatie gekregen over het thema Soledad. Dank je Sabine!

We komen dan meteen uit op de vraag:

WAAROM?

Alhoewel ik mijn vorige lay-out niet zat was, werd mij toch door diverse personen geadviseerd om over te stappen naar een betaald Thema. In de cursus Reisjournalistiek, die ik volg, werd het ook aangehaald. Dus heb ik besloten om te veranderen. Gelukkig had ik al een domein naam en een webhosting zodat ik daar niet meer naar hoefde om te kijken. Na heel lang zoeken kwam ik uit op het thema Soledad omdat ik uit zoveel verschillende en leuke lay-outs kan kiezen.  Op dit moment heb ik gekozen voor deze lay-out omdat het meer aansluit bij mijn oude. In de toekomst zal er nog wel het een en ander veranderen maar de basis is er.

WAT

Afgelopen weken heb ik nagedacht waaraan ik in de toekomst meer aandacht ga besteden. In het bloggers wereldje wordt gesproken over niche. Een heel duur woord maar in principe is het meer een specialisatie. Daar denk ik al maanden over na en onverwacht krijg ik een helder moment. Ik heb al veel over Bonaire geschreven, met name over de activiteiten die je op het eiland kan ondernemen, maar ik heb niet veel over het daadwerkelijk wonen geschreven, de cultuur verschillen en het dagelijks leven.  Daar wil ik de komende maanden over schrijven. Als jullie nog iets willen weten  over Bonaire laat het mij weten, ik zal het gaan uitzoeken en beschrijven.

Ik heb het al voorzichtig naar buiten gebracht maar per 1 juli gaan wij verhuizen. Helaas niet naar een andere tropische bestemming maar naar Duitsland, een grensplaatsje in de buurt van Sittard. Omdat ik dan ook weer in het “buitenland” woon heb ik besloten om wat meer de nadruk te leggen op het wonen in het buitenland. Voor mij is Duitsland gevoelsmatig geen buitenland meer omdat wij er al vaker hebben gewoond maar toch emigreer ik weer naar een ander land met andere wetten, regels en ook hier is sprake van een andere cultuur.  Vandaar dat deze website gaat over reizen en wonen in het buitenland.

HOE

Hoe ben ik te volgen? Social Media is nog steeds niet helemaal mijn ding. Er zijn tegenwoordig zo veel verschillende kanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram, Google+ en Pinterest om je bereik te vergroten.  Ik ben misschien nog wat ouderwets maar te veel verschillende kanalen is (nog) niet voor mij weggelegd.  Daarbij blijft een blog of foto plaatsen best spannend!

Jullie kunnen mij in ieder geval volgen op onderstaande mediakanalen:

  1. Op mijn Facebook Pagina; hier zal ik regelmatig mijn blog op plaatsen.
  2. Instagram; wekelijks zet ik hier een foto op van Bonaire of een andere bestemming die ik bezocht heb.
  3. E-mail: ik ben te bereiken op het e-mailadres sandra@reismeemetsandra.nl  Binnenkort ga ik een nieuwsbrief aanmaken. Je kunt je hiervoor aanmelden en zodra ik mijn nieuwe blog geplaatst heb, krijg jij automatisch bericht.

Ik hoop in ieder geval dat jullie mijn nieuwe website en mijn nieuwe rubriek wonen in het buitenland en op dit moment op Bonaire ook leuk vinden.

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

12 comments

Silvia februari 14, 2017 - 8:35 am

Wauw Sandra trots op jou ziet er perfect uit complimenten voor jou
Super gedaan
Gr Silvia ?

Reply
sandra februari 14, 2017 - 11:11 am

Dank je Silvia

Reply
Sabine februari 14, 2017 - 2:20 pm

Wat lief dat je me noemt! 😀 Je site ziet er echt supermooi uit, om trots op te zijn! Lekker van genieten en steeds weer een beetje aanpassen. Ik kan er ook echt uren mee zoet zijn, tot midden in de nacht haha 😛

Reply
sandra februari 14, 2017 - 2:24 pm

Hi Sabine, dank je voor je compliment. Het lijkt mijn studie wel (afgerond 2013) waar ik tot midden in de nacht mee bezig was, beiden verslavend. Haha

Reply
Alex februari 14, 2017 - 2:47 pm

Bon dia Sandra, heel mooi en voor mij ook weer een inspiratie om aan mijn site te gaan werken. Blijf je volgen!!

Ku saludos, Alex

Reply
sandra februari 14, 2017 - 2:49 pm

Danki Alex. fijn en als je hulp nodig hebt, vraag maar.

Reply
Nucita februari 14, 2017 - 8:41 pm

Mooie nieuwe site Sandra, goede keus je layout. Ik blijf je volgen!

Reply
sandra februari 14, 2017 - 8:43 pm

Dank je Nucita, lief van je dat je mij blijft volgen.

Reply
Wilma februari 14, 2017 - 9:04 pm

Heel mooi en overzichtelijk geworden Sandra! Kunnen we je avonturen en mooie verhalen goed blijven volgen!

Reply
sandra februari 14, 2017 - 10:01 pm

Dank je Wilma.

Reply
Eddy februari 14, 2017 - 11:46 pm

Mooi Sandra, leuk om je te volgen. Keep up the travel work!

Reply
sandra februari 15, 2017 - 12:59 am

Dank je Eddy.

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.