Home Contact

Contact

 Contact

CONTACT

Het is goed mogelijk dat je contact met mij wilt omdat je een vraag hebt of met mij wilt samenwerken. Een samenwerking lijkt mij helemaal geweldig mits het bij Reis mee met Sandra past. Mijn blog gaat namelijk over wonen en reizen in het buitenland. Na een periode van drie jaar op Bonaire gewoond te hebben, woon ik sinds juli 2017 in het meest westelijk deel van Duitsland. Dat deel grenst aan het “Smalste stukje van Nederland” en ligt ter hoogte van Gemeente Echt-Susteren.

Samenwerken

Bij een samenwerking denk ik aan het schrijven van reviews, het maken van een persreis of het testen van hotels en restaurants. Mocht je besluiten om een samenwerking aan te gaan of wil je die brandende vraag stellen, stuur mij  een bericht via onderstaand contact formulier of een e-mail naar sandra@reismeemetsandra.nl. Ik zal dan spoedig contact met je opnemen.
Verder ben ik ook voor vragen te bereiken op Facebook.  Ik zou het fijn vinden als je mijn pagina leuk vindt.

Wanneer we een samenwerking aangaan dan vermeld ik dat te allen tijde in mijn blog. Een link naar een betaalde samenwerking is echter altijd no-follow. Verder ga ik alleen een samenwerking aan waar ik 100% achtersta en ik deel niets anders dan mijn persoonlijke mening.

Reis mee met Sandra

Reis mee met Sandra is ingeschreven onder de naam Virtueel Assistent Sandra bij de Kamer van Koophandel. Meer informatie vind je op mijn website www.vasandra.nl.

Vul onderstaand contactformulier in