Home Contact

Contact

by sandra

 Contact

CONTACT

Het is goed mogelijk dat je contact met mij wilt omdat je een vraag hebt of met mij wilt samenwerken. Een samenwerking lijkt mij helemaal geweldig mits het bij Reis mee met Sandra past. Na een periode van drie jaar op Bonaire gewoond te hebben, ben  ik in juli 2017 verhuisd naar  het meest westelijk deel van Duitsland. Dat deel grenst aan het smalste stukje van Nederland en ligt ter hoogte van Gemeente Echt-Susteren in Zuid-Limburg. In mei 2021 hebben wij ons huis verkocht met de bedoeling in Bonaire een huis te kopen. Helaas zijn de prijzen zo enorm gestegen dat we verder kijken wat voor ons de mogelijkheden zijn. Ondertussen wonen wij in een appartement in Maaseik met een prachtig uitzicht op de Maas. Vanuit hier neem ik je mee naar de leukste bestemmingen.

Samenwerken

Bij een samenwerking denk ik zowel aan het schrijven van reviews, het maken van een persreis als ook het testen van hotels en restaurants. Mocht je besluiten om een samenwerking aan te gaan of wil je die brandende vraag stellen, stuur mij  een bericht via onderstaand contact formulier. Ik zal dan spoedig contact met je opnemen.
Verder ben ik ook voor vragen te bereiken op Facebook en vind je mij op Instagram.

Wanneer we een samenwerking aangaan dan vermeld ik dat te allen tijde in mijn blog. Een link naar een betaalde samenwerking is altijd no-follow. Verder ga ik alleen een samenwerking aan waar ik 100% achtersta en ik deel niets anders dan mijn persoonlijke mening.

Affiliate link

Soms vind je in de tekst een affiliate link, bijvoorbeeld van bol.com of booking.com. Als je op deze link klikt word je doorverwezen naar een dienst, hotel of boek. Wanneer jij via deze link iets koopt, dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Deze vergoeding wordt door het bedrijf betaald en heeft voor jou geen enkele gevolgen. Jij betaalt dus de originele prijs en niets extra’s. Ik link alleen naar producten die ik zelf gebruik of heb gebruikt en waar ik enthousiast over ben. Wanneer er een affiliate link is opgenomen wordt dit te allen tijde vermeld onderaan de betreffende tekst.

Enkele blogs die zijn voortgekomen uit samenwerkingen:

Struinen in natuurgebied de Rug

Overnachten in B & B ‘Merthoes in Susteren

Het Smalste Stukje Nederland: drielanden wandeling

Bezoek aan de abdij Lilbosch en de Limburgse kloostervarkens

Wijn proeven in Het Smalste Stukje Nederland

Culinaire lentewandeling in Het Smalste Stukje Nederland

In een dag per fiets door drie landen

Bezoek de  Basiliek heilige Amelberga en de schatkamer

Een stadswandeling in Echt: historie en een ontmoeting met Italiaanse Pelgrims

Het Smalste Stukje Nederland

Reviews

Ik schrijf reviews  over (reis) producten en mooie plekjes om te overnachten.  Kijk voor mijn ervaringen op deze pagina.

Publiciteit

In de periode dat ik woonachtig was op Bonaire  publiceerde myfootprints.nl  in de rubriek Wereldvrouwen een artikel over mijn ervaringen over Wonen op Bonaire.

 

Vul onderstaand contactformulier in